Rabu, 18 Januari 2012

KELAS MASAKAN PILIHAN MASAKINI


JURULATIH MASAKAN BERGERAK ANDA. KURSUS MASAKAN BERGERAK.

Kami dari USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH merupakan Jurulatih Masakan Bergerak untuk Siri-Siri Kursus Masakan atau Kelas Masakan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan dan Kelantan.  Keistimewaan USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH  selaku pengendali Kursus Masakan dan Kelas Memasak sangat banyak. 


1.   USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH melatih dan memberi skill kepada anda menjadi Usahawan Makanan.  Sesuai kepada Para Pengusaha Katering, Restoren, kedai makan kecil, gerai, kantin dan kepada yang ingin memulakan perniagaan dari rumah.  Kami akan membimbing anda dalam siri-siri Kursus Masakan dan Kelas Memasak melalui modul-modul menarik yang ditawarkan.
2.   USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH Sesuai untuk semua peringkat sama ada tua atau muda, lelaki atau wanita. Juga kursus yang disediakan sesuai untuk aktiviti atau program PUSPANITA, Persatuan Penduduk, Persatuan Masjid, Persatuan Pejabat dan Guru juga PIBG atau Persatuan Ibu Tunggal.  Ia sangat sesuai untuk suri rumah dan sesiapa sahaja yang mempunyai hobi memasak.  Atau kepada sesiapa yang langsung tidak tahu memasak, para pelajar atau remaja yang baru ingin belajar memasak.  Juga kepada bakal pengantin baru, atau yang ingin menambahkan ilmu dunia masakan.

3.   Semasa mengikuti Kursus Masakan bersama USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH anda akan memasak dalam suasana sebenar dengan memasak pelbagai nasi dan lauk pauk dan aneka hidangan untuk kenduri dalam jumlah yang banyak dan besar atau sedikit. Juga cara menghias hidangan mengikut keperluan majlis atau acara yang ingin dijalankan.
4.   YANG PALING PENTING. Harga yang ditawarkan oleh USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) untuk Kelas Memasak atau Kursus Masakan antara yang TERMURAH dan TERENDAH di pasaran. (Sila layari laman web atau pengusaha Kelas Masakan atau Kursus Masakan lain utuk perbandingan)
Service atau Perkhidmatan kami sangat istimewa dari yang lain kerana :
(a) Anda tidak perlu sediakan apa-apa.  Kami KELAS MASAKAN USATAZAH akan datang ke tempat anda dengan membawa semua peralatan memasak seperti dapur, oven, pemanggang, termasuklah periuk, kuali, senduk, sudip, pinggan, mangkuk dll.(Selangor/KL/Negeri Sembilan/KELANTAN sahaja)

(b)  Anda tidak perlu membawa apa-apa Bahan Mentah.  Semuanya kami KELAS MASAKAN USATAZAH sediakan.  Lauk pauk untuk di masak seperti daging ayam, kambing, lembu, ikan dll.  Juga sayur-sayuran dan rempah-ratus termasuklah beras, mee, bihun atau roti sebagai makanan asas.  Semua ini disediakan mengikut resepi atau modul yang dipilih.
(c)  KELAS MASAKAN USATAZAH Kursus untuk semua.  Tidak kira anda siapa : individu, berpasangan juga berkumpulan atau berpesatuan.


(d) Tempat kursus di mana sahaja boleh dijalankan. Sama ada di rumah anda, di tempat kerja, sekolah, perkarangan masjid dan  surau, kolej, universiti, Dewan Serbaguna dll.  

(e) Kepakaran kami KELAS MASAKAN USATAZAH telah terbukti melalui siri-siri masakan yang telah dijalankan sama ada jemputan dari pihak kerajaan, swasta atau persatuan dan individu. (Lihat aktiviti/ gambar kami yang lepas)*   Modul yang diajar boleh digunakan untuk tujuan persendirian atau Perniagaan.
*   Kos yang sangat MURAH berbanding Pengendali Kursus yang lain.
*   Boleh terus memulakan perniagaan
*   Khidmat Nasihat/ Motivasi Oleh Ustazah dan Team.

MISI USTAZAH'S COOKING CLASSES
Ø  USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH Membantu Sesiapa Sahaja Yang Berminat Memulakan Perniagaan Berasaskan Bidang Masakan Seperti Ibu Tunggal/ Surirumah/ Bakal Pesara /Siswazah DLL.
Ø USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH Membantu Sesiapa Yang Ingin Memulakan Operasi Perniagaan Makanan Di Rumah Dengan Memasak Secara Kecil-Kecilan atau Sederhana Atau  Memenuhi Permintaan Pasaran Secara Sederhana dan Berskala Besar
Ø USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAH Membantu Sesiapa Sahaja yang berminat , juga kepada peniaga kecil dan sederhana untuk menubuhkan gerai, gerai bergerak, kiosk, kafe, restoren atau menyediakan perkhidmatan katering kepada pelanggan.
Ø USTAZAH COOKING CLASSES (UCC) KELAS MASAKAN USATAZAHIngin menjadi pengeluar utama makanan dan memastikan bahawa pengguna Islam mempunyai alternatif membeli produk-produk makanan yang halal. 
SASARAN PESERTA USTAZAH'S COOKING CLASSES /KELAS MASAKAN USTAZAH
 
1.    IBU TUNGGAL
2.    SURIRUMAH
3.    SISWAZAH
4.    BAKAL PESARA
5.    SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT UNTUK MENJUAL MAKANAN, MEMBUAT KATERING ATAU MEMBUKA RESTORAN SECARA KECIL/ SEDERHANA
6.    HOBI MEMASAK

HUBUNGI SEKARANG UNTUK TEMPAH TEMPAT ANDA SEKARANG
TEL : 0129404077/0129802465


 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan