Jumaat, 20 Januari 2012

DI MANA NAK BELAJAR NASI ARAB/ DI MANA NAK KURSUS NASI ARABKELAS NASI ARAB TERUS CEMERLANG DAN GEMILANG.
ALHAMDULILLAH TAHUN INI REZEKI USTAZAH BERTAMBAH-TAMBAH APABILA KELAS NASI ARAB USTAZAH MENDAPAT SAMBUTAN DI LUAR DUGAAN. Terimaksih kepada semua yang menyokong dan memberi kepercayaan kepada kami terus menerus.
Aktiviti Kelas Nasi Arab dari Januari penuh, Febuari juga sama sehingga Ustazah turun ke Penang bersama-sama orang-orang Utara di Haslyda Delight. Sungguh bersemangat sekali orang di sana ya. Ramai yang mengikuti Kelas Nasi Arab bersama Ustazah Coking Classes telah mempraktikkan ilmu dan masing-masing dah mula mencuba resepi-resepi dan Hidangan Hebat Nasi Arab..Fuh! Hebat sungguh, bila Ustazah lihat gambar-gambar yang diupload di Facebook. Alhamdulillah hasilnya sangat membanggakan. Tahniah! Kepada peserta-peserta baru Kelas Nasi Arab yang sudah mencuba hidangan untuk keluarga tersayang dan kawan-kawan dan saudara mara. Pendekkata semua pihak kata : Sedap!!.
Awal Mac pula, Ustazah Cooking Classes bersama ahli Qariah Surau al-Husna Seksyen 20, Shah Alam pula dan beberapa orang lagi iaitu semuanya 29 orang bersama-sama join Kelas Nasi Arab. Kelas Nasi Arab Maqlubah dan Nasi Arab Mandhy berjalan dengan suasana yang cukup meriah dan menyernokkan. Penuh dengan aksi dan gelak ketawa. Berkat buat di Surau, ahli Jemaah pun dapat merasa sama makan Nasi Arab yang dihidangkan di dalam dulang besar selepas Solat. Selesai acara peserta-peserta terus bertanya bila lagi Ustazah’s Cooking Classes akan berprogram di situ. Insya-Allah bila ada kesempatan waktu kita akan berjumpa lagi di dalam siri Kelas Nasi Arab yg lain pula atau dengan modul-modul lain pula.
13 dan 14 Mac pula Ustazah Cooking Classes telah dijemput oleh Pejabat Pembangunan Wanita Kelantan untuk mengadakan Kelas Nasi Arab kepada penduduk-penduduk Kelantan. Manakala 18 Mac Kelas Nasi Arab akan diadakan di Dewan Orangramai Kg. Dat’ Mufti Shuib, Taman Kosas Ampang. Sesiapa yang berminat boleh mendaftar sekarang. Selain itu, ustazah tawarkan juga modul Set Ayam Goreng ala “KEY EF SEE”. Selepas itu, Ustazah akan turun ke Johor, Kajang, Gombak  dan Kelang  pula di Akademi Chef Amer pada 14 April. Boleh mendaftar nama segera jika berminat ya!. Selepas itu pada pertengahan Mei nanti Ustazah akan berehat kerana tempoh untuk Ustazah bersalin semakin dekat. Maka, tunggulah 2 bulan lagi selepas ustazah selesai berpantang baru boleh mula Kelas Nasi Arab lagi.
Oleh itu, kepada yang berminat, masih belum terlambat untuk mendaftar sekarang atau mengatur aktiviti Kelas Nasi Arab untuk persatuan, Jabatan, sekolah, tetapi mesti sebelum pertengahan Mei ya! Hubungi 013-9802465 sekarang!
Kepada bekas peserta Kelas Nasi Arab yang telah menyertai Kelas Nasi Arab di serata tanahair yang telah memulakan perniagaan, Ustazah ucapkan Selamat Maju Jaya. Semoga perniagaan Nasi Arab anda terus Berjaya dan diberi rezeki yang berkat terus menerus oleh Allah S.W.T. Kepada bekas peserta Kelas Nasi Arab yang menyertai sekadar hobi pula Ustazah ucapkan Selamat memasak Nasi Arab kepada keluarga, saudara mara dan kenalan dengan senyum,puashati dan penuh keikhlasan. Semga usaha-usaha anda diredahai Allah.
Okey, setakat ini dulu catatan Ustazah yang dah lama tak menulis. Selamat Menyertai Kami untuk Kelas Nasi Arab yang terhangat di Malaysia kini. Kami juga menyediakan pelbagai modul Kelas Masakan lain yang juga tidak kurang hebatnya kepada Peminat Dunia Masakan selain modul Kelas Nasi Arab ini.Jumpa lagi, bye-bye. Wassalam.
 

JOM BELAJAR MASAK NASI ARAB DENGAN USTAZAH’S COOKING CLASSES 

Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes merupakan Kelas Masakan untuk Siri Nasi Arab pilihan masakini dengan harga yang murah, resepi yang mudah, menjadi dan sudah terbukti.
Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes menjadi pilihan Jabatan Kerajaan, pihak Swasta, pengusaha katering-katering, restoren, gerai makanan, juga individu-individu yang baru memulakan perniagaan juga yang masih tercari-cari idea perniagaan masakini.  Ada juga yang menyertai Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes  sekadar hobi makan Nasi Arab atau sekadar menambahkan koleksi menu makanan.
 Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes menawarkan Kursus Pilihan Nasi Arab dengan pelbagai Modul dan Pilihan Hidangan Arab.  Boleh belajar Nasi Arab Mandhy, Nasi Arab Kabsah, Nasi Arab Maqlubah, Nasi Malfouf, Nasi Hadramaut dan lain-lain.
Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes melengkapkan hidangan Nasinya dengan mengajar anda membuat acar atau salad Arab, sambal lada Arab, kuah dan sos yang sesuai untuk di makan dengan Nasi Arab.
Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes juga akan membimbing anda untuk menyediakan makanan selingan/ hidangan tambahan Arab seperti roti Arab, humus dan falafel. Juga, Ustazah akan ajar anda bagaimana menyediakan Kebab dan Syawarma.
SIRI 1 Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes menawarkan Kursus seperti berikut: 20 RESEPI AKAN DIPELAJARI : 19 PLUS FREE 1 MODUL. Sangat BERBALOI-BALOI! Kerana kami tahu nilai setiap sen yang anda keluarkan sangat berharga maka kami menawarkan RESEPI YG BEGITU BYK UTK ANDA PELAJARI.
MODUL 1 :  NASI ARAB MAQLUBAH
1.   Penyediaan Nasi Arab Jordan (MAQLUBAH)
2.   Sayur Goreng Nasi Maqlubah
3.   Penyediaan Dajaj  ’Adi (Ayam Original)Untuk Nasi Maqlubah
4.   Penyediaan Ayam Goreng Nasi Maqlubah
5.   Salatoh @ Jelatah Arab (Acar)
6.   Salatoh Ma’a Laban
7.   Demo Mashwi (Ayam Bakar Berempah Arab) 
8.   Demo Masakan Kerutuk  Kambing : (RESEPI BONUS)
9.   Teknik Mengasap Nasi Arab
MASA : 2.30-5.30 PTG

MODUL 2 : NASI ARAB MANDHY
  1. Nasi Mandy
  2. Mandhy Chicken
  3. Chicken Mandhy Roasted
  4. Kambing Bakar Tandoori
  5. Ayam Bakar Tandori
  6. Penyediaan Humus
  7. Falafil
  8. Demo membuat Sandwich Falafil
  9. Baked Beans Sause
  10.  Kuratul Laham Bil Solsoh Tomatim (RESEPI BONUS)
KEISTIMEWAAN KELAS MASAKAN USTAZAH.  FREE  8 PERKARA APABILA ANDA MENYERAI Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes:
1.   BELAJAR MEMASAK NASI ARAB KABSAH.
2.  REMPAH MAQLUBAH UNTUK 50 ORANG MAKAN
3.  2 KOTAK FALAFEL DAN ACUAN
4.  1 BOTOL TAHINI UTK. MEMBUAT HUMUS
5.  1 TIN KACANG KUDA
6.  1 BOTOL MINYAK ZAITUN DURRA
7. APRON
8. NOTA
SUDAHLAH DAPAT BELAJAR RESEPI YG BEGITU BYK DAPAT BANYAK HADIAH Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes : NAK BAGI ANDA

++ 3 FREE  DI MANA ANDA JUGA AKAN MENDAPAT :
1.  Sarapan Pagi Ringan PERCUMA
2.  Makan Tengahari PERCUMA
3.  Sample Hidangan Yg DiMasak Utk Dibawa Pulang PERCUMA
YANG PALING PENTING. DAPAT BAWA BALIK
1.   SIJIL
2.  ILMU DAN TIPS MASAKAN.

JADUAL KURSUS TERKINI :

28HB JANUARI : DEWAN ORANGRAMAI KG DATO MUFTI SHUIB AMPANG. SELANGOR (CALL CIK NINI 012-9404077)

4HB FEBUARI : DEWAN ORANGRAMAI KG DATO MUFTI SHUIB, AMPANG SELANGOR (CALL; 012-9404077/0139062465)

11HB FEBUARI : SURAU DI SHAH ALAM (HUBUNGI USTAZ TAKIYUDIN 0192860205)

 18 HB FEBUARI DEWAN ORANGRAMAI KG DATO MUFTI SHUIB,  TAMAN KOSAS  AMPANG SELANGOR (CALL; 012-9404077/0139062465)
25 HB FEBUARI : PENANG (HUBUNGI HASLYNDA DELIGHT : 0194085500)
10 MAC : SG BULUH (HUBUNGI HJH SALMAH : 0162026502

*JIKA ADA SEBARANG PERUBAHAN KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA YG TELAH MENDAFTAR*KAMI Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes MENJANJI KAN ANDA AKAN MENDAPAT APA YANG ANDA BAYAR DAN AKAN DAPAT SEPERTI YANG KAMI TAWARKAN .

YANG PASTI ANDA AKAN TERSENYUM BANGGA APABILA MEMPEROLEHI RAHSIA KAMI.MENJADI SEORANG CHEF DAN MAHIR  MEMASAK MENGIKUT MODUL YANG DIAJAR WALAUPUN HANYA SEHARI BELAJAR DENGAN KAMI.
INI LAH AKU JANJI KAMI

HUBUNGI KAMI SEKARANG! SEBELUM HARGA DINAIKKAN SEPERTI PESAING-PESAING KAMI YANG MENGENAKAN CAJ SEHINGGA BERIBU RINGGIT UNTUK 1 MODUL SAHAJA!


TEL SEKARANG :
 012-9404077/0129062465


Ya ! Saya Mahu Daftar Sekarang Juga!

RM 500 Untuk 2MODUL
Plus 1 MODUL PERCUMA
++ 7 HADIAH PERCUMA
 Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes
Langkah 1 : Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran berjumlah RM 500 ke akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:
Bank
No. Akaun
Pemilik Akaun
Maybank
153010197400
WAN HABSAH BINTI WAN AHMAD
CIMB
12410002295209
WAN HABSAH BINTI WAN AHMAD

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.
ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami. Emailkan ke  alamat email mizzninizz@yahoo. com untuk rujukan bagi perbankan online

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)
Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.


Sebarang pertanyaan Kursus Masakan Nasi Arab Ustazah Cooking Classes boleh diajukan kepada Cik Puteri Nini di talian : 012-9404066/ 012-9404077 @ mizzninizz@yahoo.com

  Cik Puteri Nini
 (Setiausaha Ustazah )
    Fatha Marketing
Tiada ulasan:

Catat Ulasan