Jumaat, 31 Disember 2010

KELAS MASAKAN CHEF USTAZAH

USTAZAH'S COOKING CLASSES
DARI DAPUR CHEF USTAZAH


MARI KITA INTAI APE AKTIVITI USTAZAH UNTUK KITA...
KELAS MASKAN CHEF USTAZAH!!!!
KENAPA ANDA PERLU SERTAINYA????
  • MODUL YANG DIAJAR BOLEH DIGUNAKAN UNTUK TUJUAN PERSENDIRIAN ATAU PERNIAGAAN.
  • KOS YANG SANGAT MURAH BERBANDING PENGENDALI KURSUS YANG LAIN.
  • BOLEH TERUS MEMULAKAN PERNIAGAAN.
  • KHIDMAT NASIHAT /MOTIVASI OLEH USTAZAH DAN TEAM.
... MUDAH...CEPAT...MURAH...
MISI KAMI
  • MEMBANTU IBU TUNGGAL / SURIRUMAH / SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT MEMULAKAN PERNIGAAN DI RUMAH BERASASKAN BIDANG MASAKAN DENGAN MEMASAK SECARA KECIL-KECILAN ATAU MEMENUHU PERMINTAAN / PASARAN SECARA SEDARHANA
  •  MEMBANTU MENUBUKAN GERAI , GERAI BERGERAK , KIOSK , KAFE , RESTORAN KEPADA PENIAGA KECIL DAN SEDERHANA YANG BERMINAT DALAM INDUSTRI MAKANAN
  •  INGIN MENJADI PENGELUAR UTAMA MAKANAN DAN MEMASTIKAN BAHAWA PENGGUNA ISLAM MEMPUNYAI ALTERNATIF MEMBELI PRODUK-PRODUK MAKANAN YANG HALAL.
YURAN (BOLEH DIRUNDING)
MODUL 1/2 HARI :
  • RM 250 (INDIVIDU)
  • RM 200 (PERSATUAN / KUMPULAN
MODUL SEHARI
  • RM 500 (INDIVIDU)
  • RM 400 (PERSATUAN / KUMPULAN)
APA TUNGGU LAGI CEPATLAH HUBUNGI USTAZAH UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT DAN MENGIKUTI KELAS INI   NI NO USTAZAH JGN LUPA : 013 9802465  (CHEF USTAZAH)  
  
 1.MASAKAN TRADISIONAL
  • RENDANG
  • KERUTUK
  • KUZI
  • GULAI KAWAH KURMA
2. HIDANGAN PENGANTIN
  • AYAM MASAK MERAH
  • AYAM GORENG BEREMPAH
  • KERUTUK AYAM
  • RENDANG DAGING
  • IKAN SIAKAP/BAWAL MASAK SWEET SOUR
  • UDANG GORENG TEPUNG
  • PENCUCI MULUT TRIFFLE
  •  PUDING COCKTAL
 3.NASI
  • NASI MINYAK / NASI HUJAN PANAS
  • NASI BUKHARI
  • NASI TOMATO
  • NASI ARAB / MAQLUBAH
4. NASI AYAM MADU SPESIAL
  •  SUP NASI AYAM
  • NASI
  • AYAM PANGGANG MADU
  • SOS SAMBAL
  • SOS KICAP
5.MASAKAN THAI
  • DAGING MASAK MERAH
  • AYAM PAPRIK
  • IKAN SIAKAP MASAK 3 RASA / MASAM MANIS
  • MEE BANDUNG SIAM
  • KAILAN IKAN MASIN
  • NASI GORENG CINA
  • NASI GORENG KAMPUNG
  • UDANG GORENG TEPUNG
6. MASAKAN BARAT / WESTERN FOOD
  • CHICKEN CHOP
  • SOS BLACK PAPPER
  • BISTIK DAGING
  • FRIED CHICKEN SPECIAL
  • PIZZA TOPING DAN SAMPLE DOH
  • NUGGET
7. ANEKA MEE
  • MEE SUP / SOTO
  • MEE BANDUNG
  • MEE LADNA
  • MEE KARI
  • MEE HAILAM
  • MEE SIZZLING
8. ANEKA FROZEN
          FROZEN 1 (KATEGORI GORENG)
  •  ROTI GORENG
  • DONAT SOSEJ
  • DONAT COKLAT
  • CUCUR BADAK
  • KASTURI
           FROZEN 2 (KATEGORI KUKUS)
  • PUTRI AYU
  • AMBUN
  • PAU
  • EASY CUP CAKE
  • APAM GULA HANGUS
9. KUIH MODEN
  • PUDING AISKRIM
  • MURTABAK CRACKERS
  • TREFFLE
  • KELAPA JELLY
 
       
3 CONTOH PAKEJ HIDANGAN PENGANTIN
MODUL 1
MASA : 9.00-1.00 TGHARI
YURAN :
INDIVIDU :  RM 250.00
KUMPULAN : RM 200.00
MODUL 2
MASA : 2.30-5.30 PTG
YURAN
INDIVIDU : RM 250.00
KUMPULAN :RM 200.00
SEKIRANYA MENGAMBIL KEDUA-KEDUA MODUL POTONGAN YURAN AKAN DIBERIKAN
MASA :9.00-5.30 PTG
YURAN
INDIVIDU     :  RM 400.00
KUMPULAN :  RM 350.00
PAKEJ A
  1. NASI MINYAK/ HUJAN PANAS/ PUTIH
  2. UDANG GORENG TEPUNG
  3. KERUTUK / RENDANG AYAM/ DAGING
  4. KERABU MANGGA
  5. ACAR TIMUN
  6. PUDING KOKTAIL
  7. AIR OREN
PAKEJ B
  1. NASI LIMAU
  2. RENDANG DAGING/ KURMA AYAM
  3. PAPRIK AYAM
  4. UDANG SWEET SOUR
  5. ACAR
  6. KUIH TAKO
  7. AIR KOKTAIL
PAKEJ C
  1. NASI TOMATO/ NASI BUKHARI
  2. AYAM MASAK MERAH
  3. IKAN SIAKAP 3 RASA/ IKAN PERCIK
  4. SALAD TIMUN
  5. ACAR
  6. PUDING TRIFFLE
  7. AIR SIRAP
HUBUNGI KAMI SEKARANG ! :
013-9802465/013-9062465

Tiada ulasan:

Catat Ulasan