Halaman

Jumaat, 31 Disember 2010

KELAS MASAKAN CHEF USTAZAH

USTAZAH'S COOKING CLASSES
DARI DAPUR CHEF USTAZAH


MARI KITA INTAI APE AKTIVITI USTAZAH UNTUK KITA...
KELAS MASKAN CHEF USTAZAH!!!!
KENAPA ANDA PERLU SERTAINYA????
  • MODUL YANG DIAJAR BOLEH DIGUNAKAN UNTUK TUJUAN PERSENDIRIAN ATAU PERNIAGAAN.
  • KOS YANG SANGAT MURAH BERBANDING PENGENDALI KURSUS YANG LAIN.
  • BOLEH TERUS MEMULAKAN PERNIAGAAN.
  • KHIDMAT NASIHAT /MOTIVASI OLEH USTAZAH DAN TEAM.
... MUDAH...CEPAT...MURAH...
MISI KAMI
  • MEMBANTU IBU TUNGGAL / SURIRUMAH / SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT MEMULAKAN PERNIGAAN DI RUMAH BERASASKAN BIDANG MASAKAN DENGAN MEMASAK SECARA KECIL-KECILAN ATAU MEMENUHU PERMINTAAN / PASARAN SECARA SEDARHANA
  •  MEMBANTU MENUBUKAN GERAI , GERAI BERGERAK , KIOSK , KAFE , RESTORAN KEPADA PENIAGA KECIL DAN SEDERHANA YANG BERMINAT DALAM INDUSTRI MAKANAN
  •  INGIN MENJADI PENGELUAR UTAMA MAKANAN DAN MEMASTIKAN BAHAWA PENGGUNA ISLAM MEMPUNYAI ALTERNATIF MEMBELI PRODUK-PRODUK MAKANAN YANG HALAL.
YURAN (BOLEH DIRUNDING)
MODUL 1/2 HARI :
  • RM 250 (INDIVIDU)
  • RM 200 (PERSATUAN / KUMPULAN
MODUL SEHARI
  • RM 500 (INDIVIDU)
  • RM 400 (PERSATUAN / KUMPULAN)
APA TUNGGU LAGI CEPATLAH HUBUNGI USTAZAH UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT DAN MENGIKUTI KELAS INI   NI NO USTAZAH JGN LUPA : 013 9802465  (CHEF USTAZAH)  
  
 1.MASAKAN TRADISIONAL
  • RENDANG
  • KERUTUK
  • KUZI
  • GULAI KAWAH KURMA
2. HIDANGAN PENGANTIN
  • AYAM MASAK MERAH
  • AYAM GORENG BEREMPAH
  • KERUTUK AYAM
  • RENDANG DAGING
  • IKAN SIAKAP/BAWAL MASAK SWEET SOUR
  • UDANG GORENG TEPUNG
  • PENCUCI MULUT TRIFFLE
  •  PUDING COCKTAL
 3.NASI
  • NASI MINYAK / NASI HUJAN PANAS
  • NASI BUKHARI
  • NASI TOMATO
  • NASI ARAB / MAQLUBAH
4. NASI AYAM MADU SPESIAL
  •  SUP NASI AYAM
  • NASI
  • AYAM PANGGANG MADU
  • SOS SAMBAL
  • SOS KICAP
5.MASAKAN THAI
  • DAGING MASAK MERAH
  • AYAM PAPRIK
  • IKAN SIAKAP MASAK 3 RASA / MASAM MANIS
  • MEE BANDUNG SIAM
  • KAILAN IKAN MASIN
  • NASI GORENG CINA
  • NASI GORENG KAMPUNG
  • UDANG GORENG TEPUNG
6. MASAKAN BARAT / WESTERN FOOD
  • CHICKEN CHOP
  • SOS BLACK PAPPER
  • BISTIK DAGING
  • FRIED CHICKEN SPECIAL
  • PIZZA TOPING DAN SAMPLE DOH
  • NUGGET
7. ANEKA MEE
  • MEE SUP / SOTO
  • MEE BANDUNG
  • MEE LADNA
  • MEE KARI
  • MEE HAILAM
  • MEE SIZZLING
8. ANEKA FROZEN
          FROZEN 1 (KATEGORI GORENG)
  •  ROTI GORENG
  • DONAT SOSEJ
  • DONAT COKLAT
  • CUCUR BADAK
  • KASTURI
           FROZEN 2 (KATEGORI KUKUS)
  • PUTRI AYU
  • AMBUN
  • PAU
  • EASY CUP CAKE
  • APAM GULA HANGUS
9. KUIH MODEN
  • PUDING AISKRIM
  • MURTABAK CRACKERS
  • TREFFLE
  • KELAPA JELLY
 
       
3 CONTOH PAKEJ HIDANGAN PENGANTIN
MODUL 1
MASA : 9.00-1.00 TGHARI
YURAN :
INDIVIDU :  RM 250.00
KUMPULAN : RM 200.00
MODUL 2
MASA : 2.30-5.30 PTG
YURAN
INDIVIDU : RM 250.00
KUMPULAN :RM 200.00
SEKIRANYA MENGAMBIL KEDUA-KEDUA MODUL POTONGAN YURAN AKAN DIBERIKAN
MASA :9.00-5.30 PTG
YURAN
INDIVIDU     :  RM 400.00
KUMPULAN :  RM 350.00
PAKEJ A
  1. NASI MINYAK/ HUJAN PANAS/ PUTIH
  2. UDANG GORENG TEPUNG
  3. KERUTUK / RENDANG AYAM/ DAGING
  4. KERABU MANGGA
  5. ACAR TIMUN
  6. PUDING KOKTAIL
  7. AIR OREN
PAKEJ B
  1. NASI LIMAU
  2. RENDANG DAGING/ KURMA AYAM
  3. PAPRIK AYAM
  4. UDANG SWEET SOUR
  5. ACAR
  6. KUIH TAKO
  7. AIR KOKTAIL
PAKEJ C
  1. NASI TOMATO/ NASI BUKHARI
  2. AYAM MASAK MERAH
  3. IKAN SIAKAP 3 RASA/ IKAN PERCIK
  4. SALAD TIMUN
  5. ACAR
  6. PUDING TRIFFLE
  7. AIR SIRAP
HUBUNGI KAMI SEKARANG ! :
013-9802465/013-9062465

Tiada ulasan:

Catat Ulasan